Nehéz feladatra vállalkoztunk a Tokaj Vicinitas Mangalica kézműves mangalicakészítmények minősítésével. A vállalkozás génmódosított növényektől, szójától, takarmánykiegészítőktől mentes táplálékon, szabad tartásban, saját maga neveli a mangalicákat, amelyekből a húsmanufaktúrában a legmagasabb minőségi osztályba tartozó élelmiszerek készülnek. A modern technika és a hagyományok egyidejű alkalmazása eredményezi a különleges ízvilágú, prémiumkategóriás termékeket.
A Harangod-Mag Kft. termékeinek tesztelésére a Vadvilág Magazin kemény magját megerősítettük Rosenstein Róberttel, a híres Rosenstein Étterem tulajdonosával és Nagy Richárddal, a Vakvarjú étteremcsalád üzemeltetési igazgatójával, aki éppen egy baszk gasztrotúráról érkezett haza. Bátran vállaltuk, hogy hiába a Guild of Fine Food világszervezet számos kitüntető díja, mi vállalni fogjuk szubjektív véleményünket.